korvnews

nyheter om korv

info om korv, tillbehör och korvfestivalen

Prenumerera på våra nyhetsbrev!
KORVNEWS MAJ 2024

Efter ett års uppehåll kan vi nu äntligen presentera den tredje upplagan av Korvfestivalen i Göteborg. I nya härliga och tillmötesgående lokaler i form av Gothenburg Film Studios, planerar vi nu för fullt för att återigen sprida korvkärlek.

Läs mer
KORVNEWS APRIL 2023

Här kommer ett rykande färsk nyhetsbrev för april 2023. I detta nummer kan ni ge oss lite feedback kring ert festivalbesök, lära er Falukorvssången, få recept- och öltips samt ta del av både Korvrapporten 2023 och Korvtrender 2023.

Läs mer
KORVNEWS JANUARI 2023

På månadens sista dag kommer här Korvnews januari 2023. I detta utskick fiskar vi lite fler röster, presenterar alla utställare som anmält sig till Korvfestivalen i Stockholm, fakta om falukorv och tipsar om en annan festival.

Läs mer
KORVNEWS DECEMBER 2022

Nu är det snart dags att summera korvens år anno 2022. Trots en inledning med nya Covid-restriktioner så lyckades vi äta massor av korv samt genomföra två Korvfestivaler. Här är lite tips på julklappar, julhälsningar & annat smått och gott.

Läs mer
KORVNEWS NOVEMBER 2022

November är snart över och efter att ha genomfört andra upplagan av Korvfestivalen i Göteborg i början av månaden har vi ägnat större delen av denna höstmånad i korvkoma.

Läs mer
KORVFESTIVALENS ANDRA UPPLAGA I GÖTEBORG

I helgen som gick arrangerades den andra upplagan av Korvfestivalen i Göteborg där ca 4.500 korvälskare tog sig till festivalen för att inspireras och botanisera i ett unikt utbud av korv, passande tillbehör och dryck.

Läs mer
KORVNEWS FESTIVALSPECIAL 2022

Dags för Korvfestivalen i Göteborg och som vi har längtat! Premiären i Göteborg under hösten 2019 gav mersmak och nu stundar äntligen tre festivaldagar med fokus på det bästa vi vet – 100 % korv, passande korvtillbehör och korvdryck.

Läs mer
KORVNEWS OKTOBER 2022

Här kommer det rykande färska oktobernumret av Korvnews där vi påminner om att det är hög tid att köpa biljett till Korvfestivalen i Göteborg. Passande nog medverkar Månadens Korvälskare som utställare där.

Läs mer
KORVNEWS SEPTEMBER 2022

Hallå korvvänner! Hösten sprakar i alla dess fantastiska färger och åtminstånde vi försöker ta varje tillfälle i akt och grilla korv i naturen. I detta nummer av Korvnews tipsar vi därför om härliga recept för just detta.

Läs mer
KORVNEWS AUGUSTI 2022

Efter en välbehövlig sommarledighet, som till stora delar tillbringats i korvkoma, så är vi åter på korvkontoret. Idag, på sommarens sista dag, kommer här augustinumret av Korvnews. Håll till godo!

Läs mer
KORVNEWS JUNI 2022

Sommaren är här och vi har precis genomfört den sjunde upplagan av Korvfestivalen i Stockholm efter över 15 månader av ofrivilligt uppehåll. Juninumret av Korvnews innehåller därför ett stort referat från den härliga festivalen.

Läs mer
KORVRAPPORTEN 2022

Korvrapporten — våra favoritkorvar och så vill vi äta dem. Så många som 95% av alla svenskar äter korv. Men vad är den viktigaste faktorn vid val av korv, vilken är svenskarnas favoritkorv och vilka tar en stödkorv på stan?

Läs mer
KORVNEWS – MAJ

Äntligen kan vi arrangera Korvfestivalen i Stockholm igen och oj vilken festival det ser ut att bli. Münchenbryggeriet är fyllt till bredden med utställare som presenterar ett unikt utbud av korv, passande tillbehör och dryck i världsklass!

Läs mer
ÄNTLIGEN KAN VI ARRANGERA KORVFESTIVALEN IGEN!

Helgen den 4 – 6 juni arrangeras Korvfestivalen i Stockholm på vackra Münchenbryggeriet. Efter över 18 månader med restriktioner bjuds besökare återigen in till att smaka, prata och lära sig mer om korv.

Läs mer
NILS OSCAR NY PARTNER TILL KORVFESTIVALEN I STOCKHOLM

Det är med stor glädje vi presenterar Nils Oscar som ölpartner till Korvfestivalen i Stockholm. Nils Oscar grundades 1996 och är en av pionjärerna bland de svenska hantverksbryggerierna och är idag ett av de ”stora små bryggerierna”.

Läs mer
FRÅN SVERIGE UTÖKAR SAMARBETET MED KORVFESTIVALEN

Kött från Sverige-märkningen är tydligt på plats under Korvfestivalen 2022. Samarbetet utökas med Korvfestivalen för att uppmuntra alla korvälskare att titta efter ursprungsmärkningen Kött från Sverige och Från Sverige när de handlar

Läs mer