FESTIVALINFO

Göteborg 27-28 september

Välkommen till den tredje upplagan i göteborg

Efter ett års uppehåll kan vi nu äntligen presentera den tredje upplagan av Korvfestivalen i Göteborg. I en helt ny lokal i form av häftiga Gothenburg Film Studios planerar vi nu för fullt för att återigen sprida korvkärlek på västkusten 27-28 september!

Så går det till

När du kommer till Korvfestivalen är du välkommen att vandra runt bland alla våra utställare och botanisera bland deras unika utbud av Korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på smakprover av sina produkter, med förhoppningen att du ska fatta tycke och köpa med dig en förpackning, eller två, hem. En del utställare säljer även ”lättare” Korvmåltider, exempelvis Korv med bröd, så ni gör bäst i att komma hungriga till Korvfestivalen. Självklart finns även passande drycker att köpa till din korv på plats.

Biljetter

Förköp: Från 195 kr
På plats i entrén, i mån av plats: 290 kr.
Vi rekommenderar dock alltid förköp, för smidigare entré på plats samt för att garantera att du kommer in.

Pensionärsrabatt
Biljettpris 150 kr gäller ihop med uppvisande av pensionärsintyg samt för entré mellan kl. 15 - 15:30. Ni får sedan vara kvar så länge ni önskar. Festivalen stänger kl. 20.

Slottider på Lördagen
På lördagen är biljetterna indelade i slottider. Det innebär att ni måste komma under den tid som är angiven på biljetten, men ni får självklart vara kvar ändra fram till stängning om ni önskar.

Biljetterna är ej personliga och går utmärkt att exempelvis ge bort som present.

Barn <12 år
Går in gratis i målmans sällskap på fredagen mellan kl. 15-15.30 samt på lördagen kl. 10-10.30

Husdjur & andra husdjur
Bara hot dogs tyvärr

När, var, hur?


Fredag 27 september kl. 15 – 20
Lördag 28 september kl. 10 – 18

Gothenburg Film Studios
Polstjärnegatan 10, 417 52 Lindholmen, Göteborg

För att enkelt ta sig till festivalen finns ett flertal bussar samt färja ut till Lindholmen från centrala Göteborg.
Det finns även möjlighet att parkera sin bil utanför lokalen.

bjud in dina vänner

Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

Nästa Korvfestival i Göteborg arrangeras 27-28 september 2024 på Gothenburg Film Studios. Köp din biljett redan idag!

Ge bort en upplevelse i present

Känner du någon som älskar korv och är en sann livsnjutare? Varför inte då ge bort en entrébiljett till Korvfestivalen som garanterat är en upplevelse att se framemot och att minnas långt efteråt. Biljetterna är inte personliga och passar därför utmärkt att ge bort i present. För er som önskar har vi därför tagit fram en “Grattis-hälsning som ni kan ladda hem här och skriva ut och ge bort tillsammans med biljetterna (köps separat).

Företag & Grupper

Är ni ett företag eller en större grupp som letar efter en upplevelse ni sent kommer glömma? Ta med dig kollegor, kunder eller vänner till Korvfestivalen! Vi rekommenderar fredagen för just denna typ av aktivitet och skräddarsyr ert besök så att det passar just era önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer. Varför inte sitta ner på en egen korvprovning som arrangeras just för er?