FESTIVALINFO

bjud in dina vänner

Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

Nästa Korvfestival i Stockholm arrangeras 8 – 10 mars 2024 på vackra Munchenbryggeriet. Köp din biljett redan idag!

Ge bort en upplevelse i present

Känner du någon som älskar korv och är en sann livsnjutare? Varför inte då ge bort en entrébiljett till Korvfestivalen som garanterat är en upplevelse att se framemot och att minnas långt efteråt. Biljetterna är inte personliga och passar därför utmärkt att ge bort i present. För er som önskar har vi därför tagit fram en “Grattis-hälsning som ni kan ladda hem här och skriva ut och ge bort tillsammans med biljetterna (köps separat).

OM KORVFESTIVALEN

Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla Korvälskare. Här möter du som besökare svenska såväl som internationella producenter, som bjuder på både nya och gamla Korvklassiker, spännande och innovativa korvtillbehör tillsammans med passande dryck.

välkommen till den nionde upplagan

Helgen den 8-10 mars arrangeras den nionde upplagan av Korvfestivalen i Stockholm på vackra Münchenbryggeriet.

Så går det till

När du kommer till Korvfestivalen är du välkommen att vandra runt bland alla våra utställare och botanisera i deras unika utbud av Korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på små smakprover av sina produkter, med förhoppningen att du ska fatta tycke och köpa med dig en förpackning, eller två, hem. En del utställare säljer även ”lättare” Korvmåltider, exempelvis Korv med bröd, så ni gör bäst i att komma hungriga till Korvfestivalen.

Biljetter

Förköp: Från 195 kr
Barn: <12 år: Gratis i målsmans sällskap på söndagen.
På plats i entrén, i mån av plats: 290 kr. (Vi rekommenderar dock alltid förköp, för smidigare entré på plats).

Biljetterna är ej personliga och går utmärkt att exempelvis ge bort som present.

Barnvagn är tillåtet att ta med in på festivalen på söndagen. På fredagen och lördagen måste dock barnvagn lämnas i garderoben.
Väskor: Det råder väskförbud  under evenemang på Munchenbryggeriet.
Medtagen väska lämnas in med din jacka för en kostnad i garderoben.

Husdjur: Tyvärr får alla fyrbenta vänner stanna hemma.

När, var, hur?

Öppettider:
Fredag 8 mars kl. 15 – 20
Lördag 9 mars kl. 10 – 18
Söndag 10 mars kl. 10 – 16

Plats:
Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25 Stockholm

Ta buss till hållplatsen Hornsgatan/Rosenlundsgatan. Gå förbi parkeringen. Vid nästa korsning, ta vänster på Torkel Knutssonsgatan. Gå ca. 300 meter till Münchenbryggeriet.

Ta tunnelbanans röda linje till Mariatorget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan/Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet.

Ta färjan Zeam från kajen Norr Mälarstrand till Söder Mälarstrand. Färjan avgår tre gånger i timmen från varje sida under öppningstiderna. Gå till vänster när du går av och gå ca 300 meter, gå upp för trappan i anslutning av Münchenbryggeriet.

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.
Köp biljett
Branschbiljett

Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

SMSEpost

Företag & Grupper

Är ni ett företag eller en större grupp som letar efter en upplevelse ni sent kommer glömma? Ta med dig kollegor, kunder eller vänner till Korvfestivalen! Vi rekommenderar fredagen för just denna typ av aktivitet och skräddarsyr ert besök så att det passar just era önskemål och behov. Kontakta oss så berättar vi mer. Varför inte sitta ner på en egen korvprovning som arrangeras just för er?
Företag & Grupper