företag & grupper

gruppbokning

ta med kunder och kollegor till en perfekt företagsaktivitet

Korvfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla korvälskare och arrangeras under mottot: Smaka korv, prata korv, lär er mer om korv! Kom och förkorva er i ett unikt utbud av både svensk och internationell korv tillsammans med spännande korvtillbehör och matchande dryck! Korvfestivalen, som nu arrangeras för tredje gången, i Lindholmen på Gothenburg Film Studios, är en utmärkt företagsaktivitet som möjliggör att tillsammans med kollegor och kunder, avrunda arbetsveckan med en smakupplevelse utöver det vanliga.

vi hjälper till att skräddarsy ert besök!

Er upplevelse har högsta fokus för oss som arrangör och därför hjälper vi er gärna att skräddarsy ert besök på Korvfestivalen. Beroende era förutsättningar sätter vi ihop ett paket som passar just era önskemål och ni betalar smidigt mot faktura. Är ni en större grupp vänner som planerar ett besök hjälper vi naturligtvis er också att skräddarsy ert besök. På Korvfestivalen minglar ni runt bland alla våra utställare och botaniserar i deras unika utbud av korv och passande tillbehör. Merparten av utställarna bjuder på små smakprover av sina produkter, och förhoppningsvis hittar ni en eller flera favoriter att köpa med er hem.

PRIS

Entrébiljett från 144 kr exkl moms/per person. Ni kan sedan addera allt från dryck, korvprovningar och exempelvis er egna korvsafari. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Fredrik Rumenius, Marknad & PR,
0706 05 03 98 / fredrik@korvfestivalen.se