Drycker

ATT DRICKA PÅ KORVFESTIVALEN

DRYCK TILL DIN KORV

Korv kräver sin dryck och självklart kommer det finnas något för alla smaker i barerna. Nils Oscar som är ölpartner till Korvfestivalen kommer finnas på plats med ett stort utbud av passande öl tillsammans med O/O Brewing och Göteborgs Nya bryggeri. Du finner även Bullens & Bubbel-baren samt självklart passande alkoholfria alternativ runt om i lokalen.


KORVÖL

Du har väl inte missat Korvfestivalens egna Korvöl? Ett samarbete mellan Korvfestivalen och festivalens ölpartner Nils Oscar som har tagits fram för att vara ditt optimala dryckesval till din korv.

Att öl passar extra bra till Korv är för de allra flesta välkänt. Men vilken typ av öl passar egentligen bäst till Korv? Ja de var frågan som vi på Korvfestivalen tillsammans med Nils Oscar ställde oss när vi började planera för förra årets Korvfestival i Stockholm. Efter många timmar med livliga diskussioner och öl så bestämde vi oss för att brygga just den optimala Korvölen. Och varför krångla till det (eller i brist på fantasi...), namnet fick kort och gott bli Korvöl. Som om det inte vore nog med att ölen är fantastiskt god, så är det dessutom den första ölen som bär Från Sverige-märkningen vilket innebär att ölen är bryggd på svenskt vatten och svensk malt - något vi är otroligt stolta över.

Korvöl kommer du såklart kunna dricka på plats på festivalen 27-28 september.
Men kan du inte vänta tills dess? Då beställer du Korvöl via Systembolagets beställningssortiment redan idag!