ÄNTLIGEN KAN VI ARRANGERA KORVFESTIVALEN IGEN!

ÄNTLIGEN KAN VI ARRANGERA KORVFESTIVALEN IGEN!

Helgen den 4 – 6 juni arrangeras Korvfestivalen i Stockholm på vackra Münchenbryggeriet. Efter över 18 månader med restriktioner bjuds besökare återigen in till att smaka, prata och lära sig mer om korv. Över 45 utställare presenterar ett unikt utbud av korv, tillsammans med passande tillbehör och dryck.

Korvfestivalen, som normalt arrangeras i mars månad genomförs nu första helgen i juni och blir i och med detta startskottet på grillsäsongen. Många av festivalens utställare presenterar därför massor av nyheter för just grillen.

-Att vi får möjligheten att fokusera lite mer på grill än vanligt eftersom Korvfestivalen nu genomförs i juni känns mycket roligt. Våra utställare har så klart sitt vanligt utbud med sig men även massor av grillnyheter för besökarna att ta del av. Det är ju en unik möjlighet att få provsmaka alla nyheter för att sedan kunna köpa med sig sina favoriter hem, säger Fredrik Rumenius, Marknadschef, Korvfestivalen.

TILLBEHÖR OCH SVENSK DRYCK I VÄRLDSKLASS
Utöver ett fantastiskt utbud av korv presenteras massor av spännande tillbehör i form av både klassiker och nya innovationer så som ketchup, senap, surkål, rostad lök, tryffelmajonnäs, chutney med mera. Nils Oscars bryggeri är ölpartner till festivalen och visar upp brett utbud av sin öl och arrangerar även korv- och ölprovningar för besökarna att boka in sig på. Som om det inte vore nog har även Nils Oscar bjudit in sju av sina kompisbryggerier som i en egen avdelning blir lite som en ”festival i festivalen” där det även kommer vara en scen med livemusik.

Vi vågar påstå att årets upplaga av årets Korvfestival i Stockholm blir något utöver det vanliga och något man inte vill missa!

DATUM & ÖPPETTIDER
Lördag 4 juni kl. 10 – 18
Söndag 5 juni kl. 10 – 18
Måndag 6 juni kl. 10 – 16 (gratis för barn <12 år)

PLATS
Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

PRESSACKREDITERING
För er pressackreditering som ger access till festivalens samtliga dagar – klicka här.

FÖR MER INFORMATION OCH KONTAKT

Christina Möller
Preses, Korvakademien
0704 61 73 66
christina@korvfestivalen.se

Erik Ellström
Projektledare, Korvfestivalen
0733 34 98 62
erik@korvfestivalen.se