KORVNEWS DECEMBER 2022

KORVNEWS – DECEMBER-22

Nu är det snart dags att summera korvens år anno 2022. Trots en inledning med nya Covid-restriktioner så lyckades vi äta massor av korv samt genomföra två Korvfestivaler. Innan vi stänger korvkontoret för lite julledighet och frossa i prinskorv, kommer här lite julklappstips, julhälsningar och lite annat smått och gott.

TREVLIG LÄSNING!

JULKLAPPSTIPS

Är du liksom vi ute i sista stund med att fixa julklappar? Då kan du rädda julen för ynka 180 kr genom att klicka hem och ge bort den optimala korvupplevelsen till mamma, pappa, svärmor eller din älskade. Mottagaren av en entrébiljett till Korvfestivalen i Stockholm 10 – 12 mars kommer att få njuta av hundratals korvar i alla dess former, passande tillbehör och dryck samt av en upplevelse långt utöver det vanliga.

KÖP BILJETT

KORVÅRET 2022 GÅR MOT SITT SLUT

Det har varit ett par märkliga år, där vi fått använda rikliga mått av kreativitet och god vilja för att få till matglädje och gemenskap så som vi önskar. Nu är det dags att säga God Jul och se fram emot ett Gott Nytt korvår 2023. Förhoppningsvis blir det ett år som bjuder på nya tankar och nya möjligheter till gemenskap och trivsel kring korv och dryck. Nu önskar jag er alla härliga helger med tid att njuta och gemenskap att vila i. Laga lagom mycket mat och njut tillsammans så ser vi fram mot ett nytt år när vi får träffas igen kring vårt stora intresse för korv. Christina Möller Preses, Korvakademien

PS!

Korvakademiens vänföreningen K.O.R.V. vill också passa på att önska er alla en riktigt God korvjul tillsammans med nära och kära och ser framemot många roliga korvaktiviteter under 2023.

TIDNINGEN LAND MEDIAPARTNER TILL KORVFESTIVALEN

Vi kan stolt berätta att tidningen Land är mediapartner till Korvfestivalen 2023. Samarbetet kommer bland annat mynna ut i flera roliga redaktionella texter om korv så klart. Mer om det i kommande nummer av Korvnews och i själva tidningen Land. För er som besitter djupa kunskaper om korv ges nu tillfälle att glänsa med era kunskaper i en frågesport som Land har satt ihop och samtidigt vara med i utlottningen av biljetter till Korvfestivalen. Vi säger lycka till – sista frågan är inte helt lätt!

TILL LANDS FRÅGESPORT

NOMINERA DIN FAVORITMOJ, KORVKROG ELLER KORVPROFIL

Varje år delar Korvakademien ut sina åtråvärda priser Årets Korvkorg, Årets Korvkiosk och Årets Korvprofil. Känner du till något guldkorn i vårt avlånga land som du tycker bör prisas? Nominera ditt/dina förslag och hjälp Korvakademien prisa dessa korvhjältar.

LÄS MER

GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM DIN FAVORITKORVSMAK

Har du någonsin tänkt tanken att just den eller den smaken skulle passa utmärkt i en korv eller i ett korvtillbehör? Rösta fram dina favoritsmaker och prova vinnarna på Korfestivalen i Stockholm 2023.

TILL OMRÖSTNINGEN

GOD KORVJUL OCH GOTT NYTT KORVÅR!