DELTA SOM
UTSTÄLLARE

TVÅ GÅNGER
OM ÅRET

Korvfestivalen är en årligen återkommande festival i Stockholm och Göteborg som vid respektive genomförande lockar tusentals intresserade korvälskare. Festivalen är ett utmärkt tillfälle att som korv- och tillbehörsproducent marknadsföra sina produkter till konsument samt knyta kontakter inom branschen.

MEDVERKA SOM UTSTÄLLARE
PÅ KORVFESTIVALEN

VARMT VÄLKOMMEN

Som utställare välkomnar vi producenter, återförsäljare och importörer av korv och passande tillbehör. På festivalen deltar ett 40-tal utställare från vårt avlånga land. Tusentals besökare kommer framförallt från närområdet för att gå på festivalen men under lördagen strömmar även långfärda gäster till.

MARKNADSFÖRING MOT KONSUMENT

På festivalen deltar ett 40-tal utställare från vårt avlånga land. Tusentals besökare kommer framförallt från närområdet för att gå på festivalen men under lördagen strömmar även långfärda gäster till. Som utställare får ni bjuda på smakprover samt sälja hela förpackningar av era produkter. För många utställare innebär att man delvis finansierar sitt deltagande på festivalen och gör det till en kostnadseffektiv marknadsföringsaktivitet.

ANMÄLAN TILL ATT MEDVERKA 
SOM UTSTÄLLRE

Varmt välkommen att höra av er till oss för mer information, bokning av monterplats samt för fler möjligheter att synas i samband med Korvfestivalen i Stockholm 8 – 10 mars 2024.

Erik Ellström, Projektledare
0733 34 98 62 / erik@korvfestivalen.se

Fredrik Rumenius, Marknad & PR
0706 05 03 98 / fredrik@korvfestivalen.se

Sponsorer